Andre tjenester

Elektriske installasjoner fra Bærum Eltek

Vi i Bærum Eltek AS har over 25 års erfaring med ulike elektriske installasjoner. Vi installerer blant annet utendørsbelysning, automatsikringer, lading til el-bil, spredenett og ulike elektriske installasjoner i nybygg.

Utendørsbelysning

Bærum Eltek AS har over 25 års erfaring med å installere utendørsbelysning til boliger.
I Norge er vinterhalvåret spesielt mørkt, og dette kan påvirke både sikt og trivsel For at det skal bli litt lysere for deg og de som besøker deg, bør du installere god utendørsbelysning. Dette er også fint å ha om natten gjennom sommerhalvåret.

Klikk her for mer informasjon om utendørsbelysning

Automatsikringer

Bærum Eltek AS har lang erfaring med installasjon av automatsikringer i ulike boliger. Jordingsfeil er en ubehagelig elektrisk feil, og kan føre til skader. Den mest dramatiske måten å oppdage at du har jordingsfeil kan skje ved at du får elektrisk støt i dusjen. I nye privatboliger er det påbudt med jordfeilautomat, men det anbefales å installere det også i eldre boliger. Jordfeilautomaten fanger opp jordingsfeil og sikrer deg for ubehagelige, elektriske støt.

Klikk her for mer informasjon om automatsikringer

Elbillading

Bærum Eltek AS leverer elbillading for private og borettslag. Det finnes mange fordeler med å ha en privat, godkjent elbillader. Det sørger for at ladingen foregår på en trygg og sikker måte, slik at du kan slipper brannfare og feilbruk av vanlige kontakter.

Klikk her for mer informasjon om elbillading

Spredenett

Spredenett det samme som en internettplugg, som du kobler til med en internettkabel eller ethernetkabel. Bærum Eltek AS installerer spredenett med fleksible muligheter, som passer dine behov.

Klikk her for mer informasjon om spredenett

Nybygg

Vi i Bærum Eltek AS hjelper deg med elektriske installasjoner i nybygg. Når du bygger ny bolig har du mange muligheter til å installere smarte, elektriske installasjoner og stor valgfrihet til hvordan det skal fungere. Vi hjelper deg med skreddersydde praktiske løsninger som passer ditt behov.

Klikk her for mer informasjon om elektriske installasjoner i nybygg

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss
Sikkerhetsprodukter

Bærum Eltek hjelper deg gjerne med å kartlegge behov for sikkerhetsprodukter, og kan både levere og installere dette i Bærum, Asker og Oslo.

Les mer
Automatsikringer

Vi kan hjelpe deg med å oppdatere eldre sikringsskap, og utføre nødvendig service på ditt elektriske anlegg.

Les mer
Elektriske installasjoner i nybygg

Når du bygger ny bolig, har du mange muligheter til å installere smarte, elektriske installasjoner og stor valgfrihet når det gjelder funksjon. Vi hjelper deg med skreddersydde praktiske løsninger som passer ditt behov.

Les mer
Service

Bærum Eltek er godkjente og sertifiserte for å utbedre feil og mangler som blir oppdaget under tilsyn og service.

Les mer
Utendørsbelysning

Vi installerer utendørsbelysning i Bærum, Asker og Oslo, og hjelper deg med å få en trivelig uteplass som er godt tilrettelagt for å tilbringe lange kvelder utendørs.

Les mer
Gulvvarme

Gulvvarme er en meget komfortabel oppvarmingskilde, som gir god varme ved føttene og en behagelig lufttemperatur ellers i rommet.

Les mer
Varme

Våre elektrikere har lang erfaring og bred kompetanse, og kan utføre den beste jobben når det gjelder oppvarming av bolig.

Les mer
Alternativer til oljefyring

Bærum Eltek installerer alternativer til oljefyring. Heldigvis finnes det mange gode, miljøvennlige alternativer til oljefyring. Vi hjelper deg med å bytte ut din gamle oljefyr med nye, moderne løsninger.

Les mer
Lys
Lys

Ved å installere smarthus-system i ditt hjem, er det mulig styre belysningen i ulike rom og fra forskjellige lyskilder raskt og enkelt.

Les mer
Inneklima
Inneklima

Med et automatisert smarthus-system for inneklima kan alt tilrettelegges og stilles inn, slik at du slipper å finjustere varmeapparater og andre installasjoner.

Les mer
Strøm
Strøm

Med smarthus-system med integrerte løsninger for strøm kan du enkelt kontrollere selve strømuttaket og strømforbruket ditt.

Les mer
Sikkerhet
Sikkerhet

Med smarthus-system er det mulig å installere og integrere effektive sikkerhetsfunksjoner som en del av det helhetlige smart-systemet.

Les mer
Kommunikasjon og underholdning
Kommunikasjon og underholdning

I dag kan du også bruke styringssystemet for smarthus til å kontrollere ulike underholdningssystemer. Du kan få alt fra Internett, TV og telefon tilkoblet Smarthus-systemet.

Les mer

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker