Kommunikasjon og underholdning

Smarthus-system for kommunikasjon og underholdning

Dersom du har valgt å installere smarthus-system for å optimalisere strømforbruk og forbedre inneklima i boligen din, kan det også være gunstig å se hvilke muligheter du har for smarte løsninger utover dette.

I dag kan du også bruke styringssystemet for smarthus til å kontrollere ulike underholdningssystemer. Du kan få alt fra Internett, TV og telefon tilkoblet Smarthus-systemet. Du kan enkelt automatisere de ulike apparatene, og samkjøre styring av alt fra TV og musikkavspilling fra kontrollpanel, smarttelefon eller nettbrett. Det er også mulig å få bilde av den som ringer på ytterdøren sendt til en flatskjerm hvis du har montert kamera som er koblet til smarthus-systemet.

Velg Bærum Eltek: sammen finner vi smarte løsninger som passer deg

Bærum Eltek AS har over 26 års erfaring fra elektrikerbransjen, og leverer elektrikertjenester i Oslo, Bærum og Akershus. Vi er oppdatert på utviklingen i bransjen, og kan både veilede og installere smart-systemer tilrettelagt deg og din bolig.

Mange har ofte spørsmål om hvilke smarthus-løsninger de bør velge, og hvordan systemet vil fungere i praksis. Derfor er vi i Bærum Eltek tilgjengelige for spørsmål om smarthus-systemer, og kan hjelpe deg med å avgjøre hvilke systemer og funksjoner som er best egnet til din bolig. Vi kan montere løsningene under en eventuell byggeprosess, eller installere smarthus-systemet i etterkant.

Bærum Eltek har erfarne fagfolk, som kan hjelpe deg med å velge det smarthus-systemet og de løsningen som passer best for din bolig. Vi kommer gjerne på befaring for å gi deg et presist og tilpasset tilbud!

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker