Strøm

Smarthus-løsning for strøm

Med smarthus-system med integrerte løsninger for strøm kan du enkelt kontrollere selve strømuttaket og strømforbruket ditt. Du kan justere forbruk og automatiske løsninger enkelt og effektivt fra din smarttelefon, et nettbrett eller et kontrollpanel. Med smarthus-løsning blir strøminnstillingene i hjemmet ditt tilgjengelige og enkle.

Smarthus-systemet gjør at du kan for eksempel stenge og avslutte funksjoner når ytterdøren din låses, slik at du unngår risiko for brann eller unødvendig strømforbruk. Dette kan være gunstig i tilfelle du glemmer å slå av elektriske apparater eller slukke lyset. Låsefunksjoner kan kobles både på stikkontaktene til ulike apparater, eller direkte på lyskilder med smartpærer.

Les mer om smart belysning her.

Bærum Eltek: installatør av smarthus-system i Oslo, Bærum og Akershus

Har du allerede sett for deg hvilke løsninger som kan være aktuelle i din bolig, eller trenger du råd til hvilket system du skal velge? Vi kan hjelpe deg med alt fra veiledning til installasjon av din smarthus-løsning. Våre elektrikere har flere års erfaring med ulike smarte løsninger, og er oppdaterte på gjeldende krav til elektriske installasjoner.

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å identifisere mulighetene i boligen din, slik at vi kan kartlegge hvordan en eventuell installasjonsplan blir seende ut. Vi utfører smarthus-installasjon på både nye og eldre boliger. Har du et gammelt el-system så kan vi også gi deg et gunstig pristilbud på oppgradering og forbedringer.

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker