Sikkerhet

Smarthus sikkerhet i Oslo, Bærum og Akershus

Med smarthus-system er det mulig å installere og integrere effektive sikkerhetsfunksjoner som en del av det helhetlige smart-systemet. På denne måten kan vesentlige sikkerhetsfunksjoner i boligen optimaliseres og forbedres.

Hvilke sikkerhetsløsninger kan kobles til smart-systemet?

Det er mulig å koble til mange ulike alarmer til et smart-system. Du kan installere blant annet alarmer som:

  • brannalarm
  • røykvarsler
  • vann- og fuktalarm
  • dørlås
  • bevegelsessensor
  • sikkerhetskamera

Dersom noen av disse alarmene utløses vil du få direkte beskjed på din smarttelefon. Du kan også sette opp en direkte kobling til en alarmsentral, som vil varsles automatisk når enkelte alarmer går av.

Smart sikkerhet er en investering i trygghet

Flere og flere forsikringsselskaper er blitt mer interessert i smarthjem med tilknyttede alarmer, og kan tilby gunstige rabattordninger på grunn av sikkerheten og kvaliteten på smart sikkerhet. Smart-systemer med sikkerhetsfunksjoner er dermed en løsning som er bra både for liv og helse, samt lommeboken.

Viktig å vite om smart sikkerhet

Det er stort sett uproblematisk å installere sikkerhetsløsninger i din egen bolig. Et viktig unntak er å være klar over at sikkerhetsløsninger som for eksempel overvåkningskameraer er underlagt streng lovgiving som må følges. Det er kun lov å gjøre opptak av sin egen eiendom, og det er ikke lov å filme for eksempel leieboere. Om du er usikker på reglene for overvåking, kan du lese mer om dette på datatilsynets nettsider.

Bærum Eltek er din installatør av smarthus-system i Oslo, Bærum og Akershus

Våre elektroinstallatører er erfarne fagfolk, og kan bistå med veiledning og installasjon når du først har bestemt deg for ditt Smarthus-system. Vi er selvfølgelig behjelpelig med ethvert spørsmål du måtte ha til de ulike løsningene, og vi deler gjerne våre erfaringer med deg. Vi finner det optimale systemet for din bolig basert på dine behov, uansett om det er snakk om oppføring under et byggeprosjekt eller i etterkant.

Har du spørsmål om smarte alarmanlegg og sikkerhet i smarthus-systemer? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker