Rehabilitering av elektriske anlegg

Bærum Eltek AS har over 25 års erfaring med rehabilitering av elektriske anlegg. Våre elektrikere har bred kompetanse og fagkunnskap, og sørger for at du får et et elektrisk anlegg som både er trygt og effektivt.

Viktig å vite om rehabilitering av el-anlegg

Mange er av oppfatningen at rehabilitering av elektriske anlegg er et rimeligere alternativ enn installasjon av et nytt anlegg, men det er ikke alltid dette stemmer.


Prosessen kan være krevende ettersom det er mye som må kartlegges og vurderes. En god start for å rehabilitere ditt elektriske anlegg er en befaring av boligen, slik at elektrikeren kan undersøke tilstand på anlegg og hvilke tiltak som kan være gunstige.

Bærum Eltek rehabiliterer ulike typer anlegg

Vi rehabiliterer elektriske anlegg på omtrent 60 bad i året. Vi rehabiliterer også anlegg på mange kjøkken, både i eneboliger og blokker.

Smarte løsninger for ditt elektriske anlegg

Vi har mange smarte løsninger som kan gjøre din hverdag bedre. Med trådløse brytere og smarthus systemer, kan du spare både tid og penger. Du vil kunne frigjøre tid du tidligere ville brukt på å skru av og på elektriske gjenstander, belysning og varme manuelt.

Her kan du lese mer om smarthus-system og automatisering av elektriske funksjoner

Forbered deg på fremtiden med gode el-installasjoner

For småbarnsforeldre eller andre som planlegger for en stor familie, kan det vært lurt å forberede seg på at behovet for strømuttak vil øke i takt med at familien vokser. Hvis du likevel skal rehabilitere det elektriske anlegget, kan det for eksempel være smart å sette inn mer enn påbudte antall stikkontakter.

Med tiden vil nemlig behovet for strømuttak være større på grunn av ladere, tv-spill og datamaskiner, og det er lurt å forsøke å unngå for mye bruk av skjøteledninger som potensielt kan være brannfarlig.

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker