Inneklima

Automatisert inneklima med smarthus-system

Med et automatisert smarthus-system for inneklima kan alt tilrettelegges og stilles inn, slik at du slipper å finjustere varmeapparater og andre installasjoner. På denne måten er du garantert god temperatur, uansett sommer eller vinter. Med smarthus-løsninger er det mulig å tilrettelegge for en finjustering av inneklima uten at det tar opp mye tid eller ressurser. Bærum Eltek hjelper deg med å finne et smarthus-system som passer deg, og bistår både med veiledning og montering.

Automatisert og smart styring av ventilasjon, markiser og varme

Med smarthus er mulighetene mange, også når det kommer til inneklima. Anlegget vil kunne innbefatte alt fra styring av ventilasjon, til automatisk nedsenking av markiser. Du kan også sette opp ulike klimasoner i et smarthus, og få automatisk senking av temperaturen om natten. Det er enkelt å ta i bruk, og kan kontrolleres via en applikasjon på din smarttelefon.

Bærum Eltek installerer smart inneklima for din bolig

Bærum Eltek kan bistå deg som vurderer smarthusløsninger, uansett om det gjelder nybygg, renovering eller rehabilitering av bolig. Vi har lang erfaring med ulike smarthus-løsninger, og kan veilede deg i valg av hvilket smarthus-system som passer best til deg og ditt behov. Sammen finner vi den beste løsningen!

Vi kommer også gjerne på en uforpliktende befaring for å gi deg et godt pristilbud på dine smarthus-muligheter, basert på nøye observasjon av boligen og dialog med deg som kunde.

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker