Service

Service og feilsøking i Oslo, Bærum og Akershus

Bærum Eltek hjelper bedrifter og privatpersoner med feilsøking og service på el-anlegg. Feil på elektriske anlegg kan fort få store konsekvenser for både liv og eiendom. Det er derfor ditt ansvar å sørge for at alt elektrisk arbeid er forskriftsmessig utført, og at det ikke finnes mangler på det elektriske anlegget.

Regelmessig kontroll av det elektriske anlegget sørger for rimeligere forsikring, i tillegg til økt trygghet for deg og de som benytter boligen.

Tilsyn av det elektriske anlegget

Det lokale eltilsyn (DLE) gjennomfører tilsyn av det elektriske anlegget i privatboliger. Dette gjør de for å oppdage eventuelle feil og mangler, og dermed redusere risikoen for at det oppstår farlige situasjoner. Du er ikke selv ansvarlig for å be om regelmessig kontroll, dette er noe som ordnes via ditt nettselskap. Skulle det imidlertid oppdages feil ved ditt elektriske anlegg, er det viktig at disse utbedres så fort som mulig. Dette må utføres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Har du hatt tilsyn på ditt elektriske anlegg?

Bærum Eltek er godkjente og sertifiserte for å utbedre feil og mangler som blir oppdaget under tilsyn og service. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med å rette rapporten.

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker