Alternativer til oljefyring

Regjeringen innfører forbud mot fossil oljefyring til oppvarming i boliger, offentlige bygg og næringsbygg fra og med 2020. Målet med forbudet er å få ned utslippene av klimaskadelige gasser. Bærum Eltek installerer alternativer til oljefyring. Heldigvis finnes det mange gode, miljøvennlige alternativer til oljefyring. Vi hjelper deg med å bytte ut din gamle oljefyr med nye, moderne løsninger.

Dobbeltmantlet bereder: det rimeligste alternativet

En dobbeltmantlet bereder er det rimeligste alternativet til oljefyring. Denne berederen kan brukes til alt fra gulvvarme, sentralfyring, varmtvannsforsyning og kan kombineres med varmepumpe. Via våre samarbeidspartnere leverer vi en komplett ferdig løsning.

Installer panelovner for bedre komfort og effektiv ressursbruk

Moderne panelovner er miljøvennlige, bruker lite energi og gir god komfort. En panelovn er veggmonterte, elektriske varmeovner, både gjennomstrømningsovner og lukkede panelovner. Panelovner er svært godt egnet til å heve og senke temperaturen hurtig i et rom. Det gjør det enkelt å spare energi og tilpasse temperaturen etter dine behov. Panelovner kan også gjerne brukes i kombinasjon med luft-til-luft-varmepumpe eller elektrisk gulvvarme.

Varmepumpe: en god løsning for inneklimaet

Hvilken varmekilde som egner seg best for din bolig eller ditt næringsbygg avhenger av mange faktorer. Det vil variere på blant annet behov, bruk og areal. For mange vil varmepumpe være den beste løsningen. Via våre samarbeidspartnere leverer vi effektive varmepumper, og tar oss av alt det elektriske ved installasjon og montering.
Bærum Eltek hjelper deg å velge riktig alternativ

Er du usikker på hva som er den beste løsningen for deg? Kontakt oss, så hjelper vi deg å velge.

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker