Lys

Lys og lysstyring for smarthus i Oslo, Bærum og Akershus

Ved å installere smarthus-system i ditt hjem, er det mulig styre belysningen i ulike rom og fra forskjellige lyskilder raskt og enkelt. Du kan styre all belysning via en smarttelefon, et nettbrett eller kontrollpanel, og justere lysintensitet og -mengde basert på situasjon og tidspunkt. Med smarthus-systemet kan du lyssette akkurat slik du ønsker, og uten å måtte reise deg.

Automatisert belysning

Med lysstyring fra smarthus-systemet kan du selv bestemme hvilken belysning du ønsker, avhengig av stemning og situasjon. Både store og små lamper kan dimmes og slukkes, og gi en god atmosfære. Lysstyring kan enkelt monteres både ute og inne, og kan reguleres etter dagslys, bevegelse eller klokkeslett.

Det kan for eksempel være praktisk å installere bevegelsesstyrt lys som slår seg av og på automatisk i rom hvor du ikke oppholder deg så ofte. Dette kan være for eksempel vaskerom, arbeidsrom, kjeller eller loft. Da kan du være sikker på at du ikke glemmer å slå av lysbryteren, slik at du sparer strømutgifter. Alle lys kan kontrolleres fra smarttelefon, nettbrett eller et eget panel.

Smarthus fra Bærum Eltek: Vi tar deg med inn i fremtiden

Våre elektrikere har kompetansen som trengs for å kunne gi deg et komplett Smarthus-system. Hør med oss dersom du er nysgjerrig på hvilken løsning som passer deg og din bolig best. Vi kommer gjerne på besøk og gir deg et uforpliktende tilbud for montering og installasjon av ditt Smarthus-system.

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker