Om oss

Leverandør av elektrikertjenester i Bærum, Asker og Oslo

Bærum El Tek har siden 1991 levert det meste innen elektroinstallasjon i Bærum, Asker og Oslo. Bedriften ble startet av Knut Lia og Magne Bøe, og selv om vi med årene har fått flere dyktige kolleger, er det fremdeles disse to som eier og driver selskapet. Vi utfører i hovedsak arbeider på elektriske anlegg i private boliger, men tar enkelte oppdrag for borettslag, kontorer og butikker. Hos oss får du alltid gratis befaring

Trygg og seriøs elektroinstallatør

Vår lange erfaring og høye kompetanse betyr trygghet for deg som kunde. Vi har siden oppstarten levert mye av det samme, men følger nøye med på utviklingen i bransjen og utvikler vårt tjenestetilbud i takt med dette.

Bærum El Tek tar sikkerhet og miljø på alvor, blant annet ved sikker håndtering av el-avfall. Vi ønsker å være en stabil og trygg elektroinstallatør for alle som er kunde hos oss.

Det viktigste for oss er at kundene våre stoler på oss og har tillit til at vi vet hva vi driver med. Vårt hovedfokus er på å alltid gjøre en så bra jobb som mulig, med minst mulig risiko. Vi skal alltid levere trygge, gode elanlegg, samtidig som arbeidet vårt utføres på en måte som er sikker for våre ansatte.

Stolt lærebedrift

Bærum El Tek er medlem av NELFO, noe som vitner om at vi tar vårt ansvar som elektroinstallatør på alvor. En bedrift med NELFO-merket har fokus på elsikkerhet og kan komme med gode råd for å sikre trygghet og trivsel i bygg og boliger.

Vi er stolt lærebedrift og har som mål å ansette én lærling hvert år. Vi følger retningslinjene til NELFO for lærebedrifter, og synes det er fint å kunne bidra til å utdanne nye, unge elektrikere.

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker