Gulvvarme

Gulvvarme er en meget komfortabel oppvarmingskilde, som gir god varme ved føttene og en behagelig lufttemperatur ellers i rommet. Varmen fordeles jevnt over hele gulvflaten, samtidig som temperaturen i rommet kan senkes.

Dette medfører bedre luftkvalitet og lavere strømforbruk sammenlignet med andre typer oppvarmingskilder. Ved å installere en termostat med nattsenkningsfunksjon kan strømforbruket senkes ytterligere.

Ulike løsninger for oppvarming til forskjellige gulv

Hvis man har flytende gulv, for eksempel laminat eller parkett, er varmefolie et godt alternativ. Til støpte gulv med for eksempel fliser, kan man installere varmekabler eller varmekabelmatte for jevn oppvarming.

For å få best mulig varmeavgivelse er det viktig at varmekilden ligger høyt oppe i gulvet. Dette oppnås med lavtbyggede gulv. Denne type gulv gir også en rask og nøyaktig regulering av temperaturen.

Bærum Eltek leverer og installerer gulvvarme til din bolig

Effektiv og god gulvvarme sørger for et behagelig temperatur og godt inneklima i boligen din. Bærum Eltek kan veilede deg i valg av type oppvarming, og tilbyr uforpliktende befaringer for å kartlegge muligheter i ditt hjem.

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker