Varme

Elektrisk oppvarming for din bolig i Oslo, Bærum og Akershus

Vurderer du varmefolie eller varmekabelmatte til oppvarming av boligen din? Det er viktig å huske på at jo bedre isolert boligen er, desto større er lønnsomheten på oppvarmingen dersom du velger å bruke strøm i stedet for vannbåren varme. Med et trådløst system kan du i tillegg regulere senking av temperatur for natt og dag, alt etter behov og bruksområde. På denne måten kan du redusere energikostnadene, og effektivisere oppvarmingen av boligen.

Varmefolie og varmekabelmatte

Installasjon av matte eller folie kan du gjøre selv, men vi anbefaler at du setter sertifiserte og erfarne elektrikere til å gjøre jobben. Da får du en installasjon som krever lite vedlikehold og som kan reguleres enkelt. Kabelmatte benyttes vanligvis i rom som skal flislegges, mens varmefolie legges under vanlig gulvbelegg. Det bør bygges opp til omtrent 3,2 - 6,2 mm før gulvet blir lagt. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning om hvilke produkter det kan være lurt å velge, når du først har valgt matte eller folie.

Kontakt Bærum Eltek i dag

Våre elektrikere har lang erfaring og bred kompetanse, og kan utføre den beste jobben når det gjelder oppvarming av bolig. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring hjem til deg, slik at vi kan identifisere og anslå installasjonskostnader. Uansett om det er snakk om nybygg eller rehabilitering, finner vi en god løsning i samråd med deg som kunde.

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker