Utendørsbelysning

Dersom du har en uteplass du ønsker å tilbringe tid på, er riktig belysning essensielt. Vi installerer utendørsbelysning i Bærum, Asker og Oslo, og hjelper deg med å få en trivelig uteplass som er godt tilrettelagt for å tilbringe lange kvelder utendørs.

LED-lys gir deg mest for pengene

I dag er det stort sett LED-lys som brukes til belysning, og det er gode grunner til dette. LED-lys gir deg absolutt mest valuta for pengene, og selv om de er dyrere i innkjøp får du lys som varer lenge og gir mye effekt. Utendørs vil vi anbefale LED-lys fordi dette er lys som ikke avgir varme. Ettersom belysning uansett ikke har en oppvarmende funksjon utendørs, er det unødvendig å bruke strøm på dette. Med LED-lys får du samme gode belysning, men et lavere energiforbruk.

Ulike styringsfunksjoner

Det finnes mange ulike måter å styre utendørsbelysningen på. Mange velger å få belysningen levert med astrour-funksjon, slik at belysningen følger solen. Dette er en løsning som gir mange muligheter, og du kan legge inn egne innstillinger dersom du ønsker det.

Belysningen kan også være sensorstyrt, og aktiveres ved bevegelse. Dette gir økt sikkerhetsfølelse ved at lyset kommer på automatisk når du er utendørs, men også dersom uvedkommende beveger seg på eiendommen din. Mange velger å få utendørsbelysningen koblet opp mot sin smarthusløsning. Dette gir deg full kontroll på lysstyringen.

Monter stikkontakter for en mer funksjonell uteplass

Med rett utendørsbelysning blir det ekstra trivelig å tilbringe tid på uteplassen. For å øke komforten og funksjonaliteten ytterligere, anbefaler vi å installere ekstra stikkontakter utendørs. Dette er praktisk enten du skal lade mobiltelefonen, spille musikk med høytaler eller gå til anskaffelse av robotgressklipper. Tenk langsiktig og installer gjerne flere enn du tror du har bruk for – behovet kommer raskere enn du tror.

Utendørs stikkontakt skal alltid monteres av en sertifisert elektroinstallatør. Vi monterer gjerne ekstra stikkontakter utendørs samtidig som vi setter opp din utebelysning.  

Bestill en kostnadsfri befaring

Vi kommer gjerne på befaring for å hjelpe deg igang med utelysprosjektet. Vi kan komme med råd og anbefalinger, og samarbeider også med flere store lysleverandører som kan bistå under planleggingen. Utendørs monterer vi mye av blant annet spotter, pullerter og downlights.

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker