Energirådgivning i Bærum og Asker

Slik kan Bærum Eltek hjelpe deg med å redusere energiforbruket

I dagens samfunn er energieffektivitet og bærekraftige løsninger viktigere enn noen gang. Hos Bærum Eltek tilbyr vi profesjonell energirådgivning i Bærum, Asker og Oslo for både private boliger, kontorer og butikker. Vår lange erfaring og dyktige medarbeidere gir trygghet for kundene våre, og vi er her for å hjelpe deg med å optimalisere energiforbruket ditt.

Hva er energirådgivning?

Energirådgivning handler om å analysere og forbedre energibruken i bygninger. Våre eksperter utfører grundige energianalyser og gir skreddersydde råd om hvordan du kan redusere energiforbruket og kutte kostnadene. Vi tar hensyn til dine spesifikke behov og finner de beste løsningene for ditt hjem eller din virksomhet.

Hvorfor velge energirådgivning fra Bærum Eltek?

  1. Erfaring og ekspertise: Med mange års erfaring i bransjen, har vi opparbeidet oss en solid kompetanse innen energirådgivning. Våre dyktige rådgivere holder seg oppdatert på de nyeste teknologiene og metodene for å sikre at du får de beste rådene.
  2. Bærekraftige løsninger: Vi er opptatt av miljøet og jobber for å implementere bærekraftige energiløsninger. Vårt mål er å hjelpe deg med å redusere karbonavtrykket ditt samtidig som du sparer penger på strømregningen.
  3. Gratis befaring: Hos Bærum Eltek får du alltid gratis befaring. Vi kommer hjem til deg eller til din bedrift, vurderer energiforbruket og gir deg en detaljert plan for hvordan du kan optimalisere energibruken.

Hva inkluderer vår energirådgivning?

  • Energianalyse: En grundig gjennomgang av ditt nåværende energiforbruk og identifisering av forbedringsområder.
  • Rådgivning om energisparende tiltak: Vi gir konkrete anbefalinger for tiltak som kan redusere energiforbruket, som oppgradering av belysning, installasjon av smarthus-teknologi, og mer.
  • Planlegging og implementering: Vi hjelper deg med å planlegge og implementere de anbefalte tiltakene på en effektiv og kostnadsbesparende måte.

Kontakt oss for profesjonell energirådgivning i Bærum

Er du interessert i å redusere energikostnadene og gjøre ditt hjem eller din bedrift mer energieffektiv? Ta kontakt med oss i Bærum Eltek for profesjonell energirådgivning. Vi står klare til å hjelpe deg med å finne de beste løsningene for ditt energibehov.

Har du noen spørsmål?

Gruvemyra 61, 1354 Bærums verk

Kontakt oss
Sikkerhetsprodukter

Bærum Eltek hjelper deg gjerne med å kartlegge behov for sikkerhetsprodukter, og kan både levere og installere dette i Bærum, Asker og Oslo.

Les mer
Automatsikringer

Vi kan hjelpe deg med å oppdatere eldre sikringsskap, og utføre nødvendig service på ditt elektriske anlegg.

Les mer
Elektriske installasjoner i nybygg

Når du bygger ny bolig, har du mange muligheter til å installere smarte, elektriske installasjoner og stor valgfrihet når det gjelder funksjon. Vi hjelper deg med skreddersydde praktiske løsninger som passer ditt behov.

Les mer
Service

Bærum Eltek er godkjente og sertifiserte for å utbedre feil og mangler som blir oppdaget under tilsyn og service.

Les mer
Utendørsbelysning

Vi installerer utendørsbelysning i Bærum, Asker og Oslo, og hjelper deg med å få en trivelig uteplass som er godt tilrettelagt for å tilbringe lange kvelder utendørs.

Les mer
Gulvvarme

Gulvvarme er en meget komfortabel oppvarmingskilde, som gir god varme ved føttene og en behagelig lufttemperatur ellers i rommet.

Les mer
Varme

Våre elektrikere har lang erfaring og bred kompetanse, og kan utføre den beste jobben når det gjelder oppvarming av bolig.

Les mer
Alternativer til oljefyring

Bærum Eltek installerer alternativer til oljefyring. Heldigvis finnes det mange gode, miljøvennlige alternativer til oljefyring. Vi hjelper deg med å bytte ut din gamle oljefyr med nye, moderne løsninger.

Les mer
Lys
Lys

Ved å installere smarthus-system i ditt hjem, er det mulig styre belysningen i ulike rom og fra forskjellige lyskilder raskt og enkelt.

Les mer
Inneklima
Inneklima

Med et automatisert smarthus-system for inneklima kan alt tilrettelegges og stilles inn, slik at du slipper å finjustere varmeapparater og andre installasjoner.

Les mer
Strøm
Strøm

Med smarthus-system med integrerte løsninger for strøm kan du enkelt kontrollere selve strømuttaket og strømforbruket ditt.

Les mer
Sikkerhet
Sikkerhet

Med smarthus-system er det mulig å installere og integrere effektive sikkerhetsfunksjoner som en del av det helhetlige smart-systemet.

Les mer
Kommunikasjon og underholdning
Kommunikasjon og underholdning

I dag kan du også bruke styringssystemet for smarthus til å kontrollere ulike underholdningssystemer. Du kan få alt fra Internett, TV og telefon tilkoblet Smarthus-systemet.

Les mer

Bestill en gratis befaring

Bestill elektriker