Elektriker i Bærum

Bærum Eltek er et elektrikerfirma med lidenskap for elektrikerfaget. Vi kan bistå med en rekke elektriske tjenester.

Vi har holdt på siden 90-tallet og kan med det si at vi har levert nærmest alt som finnes innen elektroinstallasjon.

Få hjelp av våre elektrikere i Bærum

Det er enkelte elektriske installasjoner du kan gjøre selv, inkludert å skifte lyspære og flippe bryteren i sikringsskapet, men utenom det er det få tiltak du skal gjøre på egen hånd. For det meste innen elektroinstallasjoner er det viktig at du tar kontakt med en elektriker som kan utføre arbeidet på en trygg måte.

Ser du etter en elektriker og bor i Bærum er det bare å ta kontakt – Vi hjelper deg på dagen om vi har mulighet!

Vi hjelper deg med elektroinstallasjoner

Våre engasjerte elektrikere i Bærum kan ta på seg elektrikeroppdrag av ulik størrelse. Vi bistår også gjerne med planlegging for nye elektriske installasjoner og kan komme med gode råd for energibesparelse. Eller har du kanskje lyst til å se på mulighetene for smarthusstyring i hjemmet – Vi er elektrikeren for deg!

Vi jobber hovedsakelig med private hjem i Bærum, men kan også ta på oss oppdrag for kontorer, borettslag og butikker.

Vi kan hjelpe med et bredt utvalg elektrotjenester

Vi kan stille opp for et bredt spekter av tjenester, inkludert sjekk av el-anlegg, utskiftning av sikringsskap, legging av varmekabler, belysning, panelovner, el-billadere og mye mer.

Vi er også  medlem av NELFO. Med det kan du være sikker på at vi har fokus på elsikkerhet og kan komme med pålitelige råd til sikkerhet, trygghet og trivsel i boligen.

Hva avgjør prisen på elektrikertjenester fra oss?

Prisen på elektroinstallasjoner kan variere avhengig av flere faktorer. Under en befaring for elektroinstallasjoner vil vi kunne komme opp med et pristilbud. I andre tilfeller vil det være flere faktorer som avgjør pris for elektriker-arbeidet som utføres, som deretter bli gitt etter arbeidet er utført. Dette inkluderer:

Omfang av installasjonen

Prisen på en elektroinstallasjon vil i stor grad avhenge av omfanget av prosjektet. Jo mer omfattende installasjonen er, jo mer arbeid vil det kreve, og dermed vil prisen også være høyere.

Materialkostnader

Materialkostnader kan utgjøre en stor del av prisen på en elektroinstallasjon. Kostnadene vil variere avhengig av hvilke produkter og materialer som brukes, og hvor mye som trengs.

Arbeidstimer

Prisen på en elektroinstallasjon vil også avhenge av antall timer som trengs for å fullføre prosjektet. Dette vil avhenge av omfanget av installasjonen, samt hvor erfarne og effektive elektrikerne er.

Reisetid og transportkostnader

Hvis installasjonen krever at elektrikerne må reise en lengre avstand eller transportere tungt utstyr, kan dette påvirke prisen på prosjektet. Som regel når vi utfører arbeid i Bærum vil ikke dette ha stor påvirkning på prisen.

Kompleksitet

Noen elektroinstallasjoner kan være mer komplekse enn andre, for eksempel hvis det er behov for spesialtilpasninger eller avanserte løsninger. Dette kan øke prisen på installasjonen.

Din elektriker i Bærum – Alltid gratis befaring

Om det er behov for befaring for arbeidet som skal utføres, tilbyr vi alltid kostnadsfri befaring. På den måten kan du få en vurdering og tilbud på jobben uten å måtte forplikte deg til noe som helst, eller tape noe på å ha oss på besøk.

Ta kontakt med oss i dag!