Elektriker i Asker

Velkommen til vårt elektrikerfirma i Asker! Vi tilbyr en omfattende rekke av elektrotjenester for det moderne samfunn. Våre tjenester inkluderer alt fra installasjon av lys, varme, smarthus, elbil-ladere og strøm til service og vedlikehold av eksisterende anlegg.

Elektriker i Asker med lang erfaring

Vi er stolte av å ha en lang erfaring innen elektroinstallasjoner og kan garantere kvalitetsarbeid utført av sertifiserte elektrikere. Vi i Bærum Eltek jobber hovedsakelig med private boliger, men kan også ta på oss oppdrag for butikker, bedrifter og borettslag.

Vi tar din sikkerhet på alvor og sørger for at alle våre installasjoner blir gjort i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Vi er opptatt av å levere tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi strekker oss alltid langt for å tilfredsstille kunders behov.

Kontakt oss gjerne for en kostnadsfri befaring på din elektriske utfordring. Vi ser frem til å samarbeide med deg!

Vår rolle som bevisst samfunnsaktør

I tillegg til å tilby elektrotjenester av høy kvalitet, er vi også opptatt av å ta vårt ansvar for miljøet. Vi tar derfor hånd om all el-avfall som genereres i forbindelse med våre prosjekter, og sørger for å resirkulere eller avhende dette på en forsvarlig måte. Vi har etablert interne rutiner for håndtering av el-avfall og sørger for å følge gjeldende lover og regler for miljøvennlig avhending av avfall.

Ved å velge oss som din elektriker, kan du være sikker på at vi tar hånd om alle aspekter av ditt elektriske prosjekt – inkludert håndtering av el-avfall. Vi er stolte av å kunne bidra til en bærekraftig utvikling og håper å inspirere andre til å følge vårt eksempel.

Dokumentasjon på arbeidet som er utført

Etter vi har utført en tjeneste (eller flere) hos deg vil du alltid motta dokumentasjon på hva som har blitt gjort. Dokumentasjonen vil normalt omfatte en teknisk beskrivelse av installasjonen, oversikt over benyttede materialer og komponenter, samt en beskrivelse av utført testing og kontroll.

Alltid gratis befaring

Ser du etter en elektriker som kan ta på seg oppdrag i Asker? Bestill en gratis befaring i dag eller fortell oss med en gang hva som må gjøres!